22.3 C
Galați
miercuri, 28 iulie, 2021

VIDEO! Raluca Radu, vocea de aur a Vasluiului

Cântăreaţa de muzică populară, Raluca Radu, a facut senzaţie în cadrul concursului Vedetă Populară realizat de postul de televiziune TVR, aceasta uimind juriul atât prin talentul cât şi prin cunoştinţele sale, calificându-se fără emoţii în una dintre semifinale.

Fostă membră în Corola Fantasia în perioada 2008 – 2015, Raluca este în prezent studentă la Etnologie în cadrul Universităţii din Bucureşti susţinând că a făcut cea mai bună alegere când a hotărât să-şi urmeze visul de a cânta fiind îndrăgostită iremediabil de muzica populară. Cu o prezenţă scenică ce poate fi găsită numai la marile şi consacratele vedete, cu o dezinvoltură şi o energie rar întâlnită, tânăra vasluiancă se dovedeşte a fi noul geniu al muzicii populare, capabila să devină un exemplu de ambiţie pentru tinerele generaţii.

Raluca Radu, sursa foto: Facebook

“Despre mine ar trebui să ştiţi că sunt un om care vorbeşte extrem de mult, asta nu ştiu dacă e din cauză că sunt moldoveancă, dar îmi place să cred că nu fără rost. Sunt îndrăgostită de muzică, de teatru, de dans, de orice context în care eu aş putea interacţiona cu alţi oameni pentru că interacţiunea asta îţi dă o energie pe care nu prea poţi să o iei din altă parte. Eu vroiam să mă duc la medicină şi într-a 10-a sau a 11-a m-am gândit eu că, bă, eu mă duc la medicină şi fac facultatea, că sunt ambiţioasă, dar nu îmi place. În clasa a 11-a, am avut aşa … m-am întors la 180 de grade şi am venit la etnologie în Bucureşti şi cred că a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. Dragostea asta pentru muzica populară a aparut de când eram foarte mică, de pe la gradiniţă, când cântam în copaci şi ai mei mă spionau, şi îmi imaginam că am spectacole şi un unchi a zis „mă, fata asta are ceva şi ar trebui să o ducem să vedem ce poate!”. De acolo a început practic, drumul ăsta. Vreau să mă descopăr, la întrebarea „unde vrei să ajungi?”, vreau să mă descopăr, vreau să văd cine sunt eu cu adevarat.” a declara Raluca în cadrul emisiunii Vedetă Populară.

În urma prestaţiei exemplare, inevitabil, au apărut laudele şi încurajările, realizatoarea TVR Elise Stan remarcând vocea extraordinară a Ralucăi şi educatia muzicală de care dă dovadă.

“Raluca a cântat foarte bine, a impresionat prin foarte multe lucruri. În afară de timbrul special pe care îl are, nu sunt mulţi aceia care ştiu să respire corect astfel încât să ducă o frază frumoasă, ori Raluca a făcut acest lucru şi l-a făcut foarte bine. Şi prin ce a mai impresionat!? Prin ştiinţa de carte! S-a văzut foarte clar că are inteligenţă artistică! Bravo Raluca!” a subliniat Elise Stan!

Sursa video: facebook

Nici telespectatorii nu s-au lăsat mai prejos transmiţându-i prin intermediul reţelei de socializare Facebook, sute de mesaje de încurajare şi apreciere:

“Bravo Raluca. Felicitări şi mult,mult succes în continuare.
Să-ti ajute bunul Dumnezeu să urci cât mai sus şi să duci tradiţia mai departe.
Te pup suflet frumos şi te îmbrăţişez cu drag.”

“Ești vedeta noastră!!!!!! Bravooooooo!!!!!”

sunt doar câteva dintre reacţiile trimise tinerei soliste!

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,108FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus