EXCLUSIV | Un alt dinamovist, la un pas de tragedie! Şi-a adus aminte de tot, după ce l-a văzut pe Neagoe pe targă. Mărturisiri cutremurătoare: “Nu am mai băut cafea de atunci. Beau un fel de zeamă acum”

0
Loading...

Incidentele de la meciul

0-2, când Eugen Neagoe a suferit un stop cardio respirator şi a fost resuscitat şi dus la spital de urgenţă i-au adus aminte lui Claudiu Vaişcovici, legenda din Ştefan cel Mare, că, în 2003, a avut parte de un episod asemănător peste care, din fericire, a trecut. În direct la

ProSport LIVE

, fostul atacant a rememorat acele clipe petrecute în urmă cu 16 ani.

Totul s-a întâmplat, spune Vaişcovici, pe vremea când era secundul lui Costel Orac, la

. Dinamovist cu ştate vechi, acesta spune că totul se întâmplă pe fond de stres şi din cauza consumului excesiv de cafea.

“Îmi aduc aminte că în 2003, când eram secundul lui Costel Orac, la Oţelul Galaţi, am păţit acelaşi lucru. Am avut un preinfarct, tot după trei cafele, tot după ţigări multe. După minutul 70, am picat. M-au băgat la aparate, mi-au făcut o injecţie, mi-am revenit. Au vrut să mă interneze şi am plecat acasă. De la stres, de la tutun, de la ţigară, s-au adunat multe. Am făcut preinfarct. Am semnat foaia şi am plecat acasă. Eu eram la Galaţi, soţia în Bucureşti, ea nu ştia, dar a primit multe telefoane şi atunci au văzut. Ce să zică… Am continuat. Nu am mai băut cafea de atunci. De un an am început să beau un fel de zeamă. Un pachet de zi fumez acum.

Poate el a ţinut problemele ascunse, dar am citit că a mai avut două evenimente de acest fel. Cred că ar trebui să ia o pauză mai lungă.

Vorbesc în numele meu. Eu nu am avut stres pe teren, uitam de tot şi încercam să joc cât mai bine. În acele timpuri, galeria şi fanii nu prea aveau informaţii, nu erau implicaţi în viaţa echipei. Au mai fost meciuri în care ne apostrofau, dar nu cine ştie ce. Era echipa MAI, era altceva” , a spus Claudiu Vaişcovici, luni, în direct la

Meciul la care Vaişcovici a fost la un pas de tragedie este Farul – Oţelul 1-1, din 16 august 2003, contând pentru etapa a 2-a din Liga 1.

Eugen Neagoe, la un pas de tragedie! Ce diagnostic a primit

Minutul 25 al meciului Dinamo – Craiova, pe care “câinii” l-au pierdut cu 2-0 într-un final, putea fi unul fatal pentru Eugen Neagoe. Antrenorului dinamovist i s-a făcut rău pe bancă, medicii au intervenit imediat, iar acesta a fost transportat de urgenţă la spital, cu ambulanţa. Doctorii de la Spitalul de Urgenţă din Capială i-au pus diagnosticul: stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat. Sindrom coronarian acut în observaţie. Tabagism.

Din fericire, Neagoe a fost stabilizat, fiind în continuare internat la spital. Rămâne de văzut dacă antrenorul va mai reveni pe banca lui Dinamo sau va prefera să ia o pauză de la muncă pentru o perioadă.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/exclusiv-un-alt-dinamovist-la-un-pas-de-tragedie-si-a-adus-aminte-de-tot-dupa-ce-l-a-vazut-pe-neagoe-pe-targa-marturisiri-cutremuratoare-nu-am-mai-baut-cafea-de-atunci-beau-un-fel-de-zeama-acum-18245009

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here