Urcare spectaculoasă în ierarhia WTA pentru Patricia Ţig după ce a cucerit titlul la Karlshue. A învins-o în finală pe jucătoarea care a oferit un moment nemaivăzut în tenis

0
Loading...

Patricia Ţig (25 de ani / 223 WTA) a cucerit ieri titlul, la Karlshue (ITF, 125.000 de dolari), după ce a trecut în ultimul act de olandeza Alison Van Uytvanck (25 de ani / 65 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-2, lesbiană celebră din circuitul WTA.

Revenită în circuit după ce a devenit mamă, jucătoarea din Galaţi impresionează prin saltul său calitativ în joc. La Karlshue a pierdut un singur set şi continuă astfel forma bună arătată la Bucureşti, unde a jucat finala. În urma turrneului din Germania, Patricia urcă de pe 223 WTA până pe locul 148 WTA în ierarhia care va fi dată publicităţii azi şi s-a ales cu un premiu de 20.000 de dolari la finalul unei săptămâni în care a învins-o şi pe Gabi Ruse, în turul al doilea.

“Prezenţa Sofiei mă ajută mult, este o motivaţie incredibil de puternică”

Ce s-a schimbat evident la Patricia Ţig ţine de partea interioară. De mentalitate, motivare şi obiective. ” Modul meu de a gândi s-a schimbat. Aici este meritul Sofiei (fetiţa Patriciei), care este mai mult decât pot să exprim în cuvinte. S-a schimbat totul. Sofia şi cu Răzvan sunt nişte oameni care mi-au schimbat viaţa şi sunt mai presus de orice pentru mine. Sofia înseamnă totul pentru mine. Nu pot să explic. Prezenţa Sofiei mă ajută mult, este o motivaţie incredibil de puternică. Nu pot să exprim în cuvinte.

Eu, de acum nu mă pot compara absolut deloc cu eu, cea de dinainte. Mi s-a schimbat modul de a gândi, mi s-au schimbat priorităţile, dorinţa, motivaţia. Totul e altfel. Simt că nu mai pun atâta presiune pe mine într-un meci, pentru că am şi alte priorităţi. Dacă se pierde un meci nu este capăt de ţară, nimeni nu moare. Important este ca Sofia să fie sănătoasă. Nu este o relaxare, ci un alt punct de vedere “, a spus Patricia Ţig pentru ProSport, în urmă cu trei săptămâni.

Alison, învinsa Patriciei din finală, e o lesbiană celebră în circuit

Alison Van Uytvanck a recunoscut în 2018 că are o relţaie cu Greet Minen: “Am decis să nu mai ţinem acest lucru doar pentru noi. Sunt fericită oricum, nu contează că partenerul meu e o femeie sau un bărbat. Nu vreau să mă gândesc că ar trebui să fiu ruşinată. Nu sunt bolnavă. Mă gândesc că a fost bine că am spus că sunt lesbiană”, a spus Alison, la momentul respectiv.

Pe cine a învins Patricia în Germania

Turul 1 Barbora Krejcikova 6-3, 6-4

Turul 2 Elena-Gabriela Ruse 7-5, 7-5

Sferturi Ekaterine Gorgodze 7-5, 6-0

Semifinale Jasmine Paolini 6-2, 6-0

Finala Alison Van Uytvanck 3-6, 6-1, 6-2

Sursa: https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/urcare-spectaculoasa-in-ierarhia-wta-pentru-patricia-tig-dupa-ce-a-cucerit-titlul-la-karlshue-a-invins-o-in-finala-pe-jucatoarea-care-a-oferit-un-moment-nemaivazut-in-tenis-18262882

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here