Reţinuţi de poliţişti după ce au fost condamnaţi la pedepse privative de libertate pentru furt şi lovire

0
Loading...

9 octombrie 2019, 17:15

Doi tineri, de 27 şi 28 de ani, au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Brăila a emis pe numele lor mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

Marţi, 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat, pe raza municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Brăila, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Judecătoria Brăila a emis, ieri, pe numele acestuia, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 10 luni pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza comunei Gropeni, pe un localnic, în vârstă de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 04.10.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 9 luni şi 251 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi tineri au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/braila/retinuti-politistidupa-fost-condamnati-pedepse-privative-libertate-furt-silovire-1_5d9deae3892c0bb0c66b76fe/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here