UPDATE Galaţi: Numărul persoanelor evacuate după ce o conductă de gaz a fost spartă a ajuns la 50

0
Loading...

2019-10-09 11:47:13

Un număr de 50 de persoane de la parterul unui bloc din centrul municipiului Galaţi au fost evacuate, miercuri, după ce o conductă de gaz a fost spartă în urma unor lucrări de modernizare în zonă, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, la faţa locului acţionează două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Galaţi pentru asigurarea măsurilor PSI.

“Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Galaţi s-au deplasat în zona Ţiglina pentru asigurarea măsurilor PSI în urma unei ţevi de gaze fisurată accidental. Echipajele de pe cele două autospeciale şi echipajul SMURD au evacuat 50 de persoane din bloc şi clinica de la parter. Nu sunt victime”, a precizat Chiriţă.

Conducta magistrală de gaze a fost spartă de muncitorii care lucrează în zonă, iar traficul pe strada Brăilei a fost restricţionat timp de aproximativ 30 de minute. Gazul a fost oprit şi se lucrează pentru remedierea avariei. AGERPRES / (AS – autor: Dan Paic, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Sursa: https://www.agerpres.ro/social/2019/10/09/update-galati-numarul-persoanelor-evacuate-dupa-ce-o-conducta-de-gaz-a-fost-sparta-a-ajuns-la-50–382367

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here