Incendiu uriaș la un bloc din Galați! Zeci de persoane evacuate, trei s-au intoxicat cu fum

0
Loading...

Un număr de 18 persoane au fost evacuate, alte trei au fost intoxicate cu fum şi una a suferit un atac de panică în urma unui incendiu izbucnit, luni seară, într-un bloc din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat să intervină la un incendiu de apartament în municipiul Galaţi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară, o ambulanţă SMURD şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi.

Ambulanţa paramedicilor SMURD a acordat primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum, iar ambulanţa SJA a acordat îngrijiri pentru alte două persoane – una intoxicată cu fum şi alta care a suferit un atac de panică.

Din cauza degajărilor masive de fum pe casa scării şi mai ales la exteriorul blocului, au fost evacuate 18 persoane. Temperatura ridicată a degradat tâmplăria pvc deasupra apartamentului incendiat, iar fumul gros a ajuns până la etajul patru.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de un calorifer defect. Uleiul fierbinte care s-a scurs din calorifer a intrat în contact cu materialele textile aflate în dormitor, iar incendiul a distrus întreaga încăpere şi a degradat restul apartamentului.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/incendiu-urias-la-un-bloc-din-galati-zeci-de-persoane-evacuate-trei-s-au-intoxicat-cu-fum-547679.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here