Comunicat de presă – Asociaţia “Mă Bucur De Viaţă”

0
Loading...

2019-11-28 15:21:10

Asociaţia “Mă Bucur De Viaţă” organizează Gala Caritabilă NEMO ediţia a II a

Asociaţia “Mă Bucur De Viaţă” organizează a doua ediţie a Galei Caritabile Nemo, vineri, 29 noiembrie 2019, de la ora 18.00 la Amiro Events.

Gala Caritabilă Nemo are rolul de a strânge fondurile necesare pentru finalizarea dotării Centrului Regional de Recuperare Vasile Andrei şi pentru a acoperi accesul la servicii de recuperare a copiiilor care fac parte din familii cu venituri mici.

Tema Galei Caritabile din acest an este “Seară românească” include meniu, spectacol artistic, acces la licitaţia caritabilă în cadrul căreia se pot adjudeca obiecte artistice, servicii şi produse oferite asociaţiei Mă Bucur de Viaţă de partenerii locali cât şi naţionali. În cadrul evenimentului se va desfăşura şi o tombolă pentru care organizatorii au pregătit cadouri surpriză. Accesul la eveniment se face in baza unei donaţii minime recomandată în valoare de 250 lei.

Dacă vreţi să marcaţi în mod deosebit debutul sărbătorilor de iarnă, participaţi la Gala Caritabilă Nemo: vă implicaţi în comunitate şi ajutaţi în cel mai plăcut mod pentru că, fondurile strânse se vor utiliza pentru dotarea Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei Galaţi.

Detalii despre eveniment găsiţi la adresa

https://www.facebook.com/GalaCaritabilaNemo/ sau

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/11/28/comunicat-de-presa-asociatia-ma-bucur-de-viata–411373

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here