Caz revoltător în Tecuci. Un tânăr şi-a snopit în bătaie bunica pentru a obţine bani de „păcănele”

0
Loading...

Un bărbat din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, este anchetat de poliţişti după ce şi-a bătut bunica în vârstă de 87 de ani, din cauză că femeia a refuzat să-i dea bani să joace la păcănele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

astăzi, 11:26

Scandalul s-a produs într-un apartament din oraşul Tecuci, iar cei care au sunat la 112 au fost vecinii, speriaţi de scandalul ditnre bunică şi nepotul său.

Jandarmii trimişi la faţa locului au descoperit că tânărul agresiv este sub influenţa alcoolului.

Victima le-a povestit jandarmilor că este bătură frecvent de nepotul său, care cere bani pentru a-i cheltui la jocuri de noroc.

„Speriaţi de scandalul care se aude din apartamentul vecin, locatarii unui bloc din Tecuci au sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie. Ajunşi în strada Gheorghe Petraşcu, militarii au fost întâmpinaţi de către un bărbat în vârstă de 35 ani, aflat sub influenţa alcoolului, care le-a declarat verbal că scandalul a pornit de la o neînţelegere mai veche pe care o are cu bunica sa, în vârstă de 87 ani. Femeia le-a declarat jandarmilor că nepotul său, după ce consumă alcool, devine violent şi nu de puţine ori a agresat-o fizic şi verbal, iar comportamentul acestuia este determinat de „pasiunea” bărbatului pentru jocuri de noroc, obicei pentru care consumă toate resursele financiare din familie. Întrucât bunica a refuzat să îi dea bani din pensia sa, bărbatul s-a enervat şi într-un acces de furie a început să o lovească pe bătrână, cu palmele, pe diferite părţi ale corpului şi să o ameninţe cu moartea”, au anunţat jandarmii gălăţeni.

Agresorul a fost dus la sediul poliţiei, oamenii legii urmând să continue ancheta în cadrul unui dosar penal de violenţă în familie şi ameninţare.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/caz-revoltator-in-tecuci-un-tanar-si-a-snopit-in-bataie-bunica-pentru-a-obtine-bani-de-pacanele-18730095

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here