Incident violent pe o stradă în Galaţi: Doi oameni ai străzii s-au luat la bătaie

0
Loading...

Un incident violent s-a produs pe o stradă din oraşul Galaţi. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o bâtă în cap, iar poliţiştii au aflat că este vorba despre un conflict între doi oameni ai străzii.

astăzi, 11:53

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră amplasată pe un bloc.

Incidentul a fost anunţat la numărul unic 112 de un trecător care a văzut scena de violenţă. Potrivit imaginilor, doi bărbaţi se ceartă pe stradă şi unul dintre ei îl loveşte cu bâta în cap pe celălalt. Victima cade pe carosabil, iar agresorul dispare între blocuri, nefiind încă identificat de poliţişti.

Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost.

„A fost un conflict spontan pe o stradă din oraş. Doi bărbaţi au fost implicaţi, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect contondent în zona capului. Acesta a căzut şi apoi a fost transportat la spital, este în comă indusă. Victima a fost identificată, este un bărbat de 48 de ani, persoană fără adăpost. Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost. Intervenţia a fost făcută în urma unui apel la 112, un bărbat a sunat şi a anunţat ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

La faţa locului au intervenit echipaje de la Poliţie, Jandarmerie şi Ambulanţă. Poliţiştii au anunţat că încadrarea juridică a faptei se poate schimba în tentativă de omor dacă expertiza medico-legală va stabili că loviturile primite de victimă au fost de natură să îi pună viaţa în pericol.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/incident-violent-pe-o-strada-in-galati-doi-oameni-ai-strazii-s-au-luat-la-bataie-18749271

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here