Alertă la Galaţi: Două femei şi copiii lor, la spital după ce au mâncat o conservă de peşte

0
Loading...

Doi copii de 2 şi 3 ani, împreună cu mamele lor, din Fârţăneşti, judeţul Galaţi, au ajuns la spital, duminică, după ce au mâncat o conservă de peşte. Cei patru au dormit în aceeaşi încăpere, iar medicii urmează să stabilească dacă a fost vorba de intoxicaţie alimentară sau de una cu fum.

astăzi, 12:17

Incidentul din localitatea Fârţăneşti şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, iar salvatorii au aflat că cele două femei şi copiii lor au mâncat o conservă de peşte sâmbătă seara şi apoi s-au simţit prost. Pompierii spun că atunci când au intrat în locuinţă au simţit şi miros de fum.

„Este vorba despre doi copii, de 2 şi de 3 ani, şi de mamele lor. (…) Mamele erau confuze, nu au putut să dea explicaţii coerente. Există suspiciune de toxiinfecţie alimentară, dar şi de intoxicaţie cu monoxid de carbon”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Cele patru persoane au fost duse la Spitalul din Târgu Bujor.

În funcţie de decizia medicilor, copiii ar putea fi transferaţi la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/alerta-la-galati-doua-femei-si-copiii-lor-la-spital-dupa-ce-au-mancat-o-conserva-de-peste-18779279

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here