Arme găsite la percheziţii în locuinţa unui bărbat din Galaţi, după ce un adolescent de 15 ani a furat un pistol de la el

0
Loading...

Locuinţa unui bărbat din oraşul Târgu Bujor, judeţ Galaţi, a fost percheziţionată după ce anterior un adolescent de 15 ani a furat un pistol din casa acestuia, iar altul l-a folosit.

astăzi, 14:23

Poliţiştii gălăţeni anunţă, luni, că au fpcut o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 50 de ani din oraşul Târgu Bujor.

Percheziţia a fost făcută după ce poliţiştii din Rădeşti au oprit în trafic o maşină şi, la controlul acesteia, au găsit un pistol, calibrul 9 mm, supus autorizării, şi mai multe arme albe.

La volanul autoturismului era un tânăr de 21 de ani, pasageri fiind doi adolescenţi de 15 şi 17 ani.

Ppoliţiştii au stabilit că adolescentul de 15 ani a furat pistolul din locuinţa unchiului său, din oraşul Târgu Bujor, iar tânărul aflat la volan l-ar fi folosit, fără drept, trăgând un foc în plan vertical, cu puţin timp înainte ca autoturismul condus de acesta să fie oprit în trafic.

La percheziţii, poliţiştii au mai găsit o armă de tir sportiv cu aer comprimat, fără pat, o lunetă şi 256 de alice, constatând că nici pentru acestea, nici pentru pistolul sustras, nu există autorizaţie de deţinere.

Armele au fost confiscate, iar poliţiştii au făcut dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/arme-gasite-la-perchezitii-in-locuinta-unui-barbat-din-galati-dupa-ce-un-adolescent-de-15-ani-a-furat-un-pistol-de-la-el-18783555

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here