Primul deces fantomă al pandemiei în România: o bătrână de 82 de ani din Galați!

0
Loading...

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, sâmbătă, că numărul total de decese la persoane infectate cu coronavirus este 140, decesul unei femei din judeţul Galaţi fiind infirmat.

Aceeași temă

”Conform ultimelor precizări ale INSP, în prezent la nivel naţional sunt înregistrate 140 decese. Cazul 137 de la Galaţi se infirmă”, a precizat, sâmbătă după-amiază, într-un comunicat laconic postat pe siteul stiri0ficiale.ro, Grupul de Comunicare Strategică.

GCS a precizat că femeia de 82 de ani din Galaţi, al cărei deces fusese anunţat anterior, este instituţionalizată într – un cămin pentru persoane vârstnice şi este infectată cu coronavirus.

”Este contact cu altă persoană din acelaşi cămin care a şi decedat”, au mai transmis autorităţile.

Autoritățile nu au explicat de unde provine eroarea de comunicare. Decesul fantomă este încă o dovadă a comunicării din ce în ce mai deficitare cu Direcțiile de Sănătate Publică din teritoriu, fiind de notorietate cazul raportărilor parțiale ale infectaților cu coronaviurs din Suceava.

Sursa: https://romanialibera.ro/actualitate/primul-deces-fantoma-al-pandemiei-in-romania-o-batrana-de-82-de-ani-din-galati-823015

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here