Galați: Adolescenţi, urmăriți penal, după ce au aruncat steagul României în râpă

0
Loading...

21 Mai 2020 – 20:30

Doi adolescenţi dintr-o comună gălățeană sunt urmăriți penal, după ce au aruncat steagul României într-o râpă. Oamenii legii au dispus cercetarea penală pentru distrugere, după ce tinerii au rupt și mai multe bănci de lemn dintr-un sit arheologic.

Incidentul s-a produs în localitatea gălăţeană Poiana.

Resturile au fost aruncate într-o râpă, împreună cu drapelul tricolor arborat în interiorul complexului.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au aflat că distrugerile au fost făcute de doi adolescenţi, de 14 ani şi 16 ani.

„La data de 20 mai a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Poiana au fost sesizaţi de primăria comunei, cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19 mai, persoane necunoscute au intrat în perimetrul sitului arheologic Piroboridava, de pe raza localităţii, unde au smuls din pământ două bănci din lemn şi un catarg pe care era arborat drapelul ţării, aruncându-le într-o râpă din vecinătatea sitului. În urma activităţilor investigative, poliţiştii i-au identificat pe prezumtivii autori ai faptei, doi adolescenţi, de 14 şi 16 ani, şi un tânăr, de 21 de ani, toţi din comuna Pechea”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Adolescenţii sunt cercetaţi într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de distrugere.

Sursa: https://jurnalul.antena3.ro/stiri/locale/galati-adolescenti-urmariti-penal-dupa-ce-au-aruncat-steagul-romaniei-in-rapa-845886.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here