Comunicat de presă – ITPF Iaşi

0
Loading...

2020-05-26 12:47:26

Lucrare penală pentru tractarea unei remorci cu autorizaţie de circulaţie provizorie expirată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic, la volanul unui autoturism care avea ataşată o remorcă cu autorizaţie de circulaţie provizorie expirată.

În data de 25 mai a.c., în jurul orei 21.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti – judeţul Galaţi un autovehicul marca Renault Megane, înmatriculat în România, ce avea ataşată o remorcă cu număr de înmatriculare provizoriu românesc. Ansamblul rutier era condus de gălăţeanul C.M., în vârstă de 43 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie eliberată pentru remorca în cauză, era expirată din data de 07.03.2020.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că ştia că remorca nu era înmatriculată, dar nu a avut când să reglementeze situaţia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galaţi

Inspector de poliţie CARP MĂDĂLINA

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi

Comisar şef de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/05/26/comunicat-de-presa-itpf-iasi–512117

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here