O femeie din Galaţi, acuzată pe nedrept de furt, a fost amendată şi plasată în carantină

0
Loading...

O femeie din Galaţi, acuzată de furt dintr-o casă de amanet, a fost amendată şi plasată în carantină.

Poliţiştii, care au răspuns unui apel privind un posibil furt, au aflat că suspecta trebuia să se afle în izolare la domiciliu.

Chiar dacă s-a dovedit că femeia nu furase nimic, poliţiştii au amendat-o şi au dus-o într-un centru de carantină.

Sursa foto: profimedia

Incidentul s-a produs marţi, într-o casă de amanet din oraşul Galaţi. Vânzătoarea a crezut că una dintre clientele aflate în interior a furat o bijuterie şi a blocat uşile, anunţând Poliţia. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acuzaţia nu se confirmă, însă au descoperit că femeia de 25 de ani revenise recent din Marea Britanie şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu.

Ca urmare, tânăra nu a ajuns în arestul Poliţiei, ci într-un centru de carantină. În plus, ea a fost amendată cu 2.000 de lei.

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras o bijuterie din incinta unei case de amanet, situată pe strada Traian Vuia. La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, dar verificând persoana găsită în interiorul magazinului, o femeie, de 25 de ani, din municipiul Galaţi, au constatat că aceasta figurează ca izolată la domiciliu, din data de 25.05.2020, fiind sosită din Marea Britanie. Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare, faţă de ea luându-se, totodată, măsura carantinării instituţionalizate într-un spaţiu special amenajat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În spaţiile de carantină din judeţul Galaţi se află 103 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:56

astăzi, 15:49

Sursa: https://www.mediafax.ro/coronavirus/o-femeie-din-galati-acuzata-pe-nedrept-de-furt-a-fost-amendata-si-plasata-in-carantina-19192813

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here