Avarie de proporţii la Galaţi: zeci de mii de gălăţeni au rămas fără curent electric şi fără apă

0
Loading...

O avarie de proporţii s-a produs joi dimineaţă în oraşul Galaţi.

Zeci de mii de gălăţeni, printre care şi Răzvan, au rămas fără curent electric şi fără apă.

Totul a pornit de la o avarie la reţeaua electrică.

O avarie de proporţii la reţeaua electrică a afectat o mare parte a oraşului Galaţi. Joi dimineaţă, mii de gălăţeni au rămas fără curent electric, dar şi fără apă deoarece avaria a afectat şi o staţie de pompare a apei. Problema a apărut chiar în timp ce oamenii se pregăteau să plece la serviciu.

„Am rămas fără curent, apoi şi fără apă. Stăm ca şoarecii în case, nu putem să ne spălăm, să ne îmbrăcăm. Nimeni nu răspunde la dispeceratele de urgenţă.Am aflat de pe Facebook că sunt probleme la reţeaua electrică ceea ce a afectat şi reţeaua de apă”, s-a plâns Răzvan, unul dintre gălăţenii afectaţi de avaria uriaşă.

Echipamentele au fost repornite după aproximativ o oră, dar cetăţenii mai au de aşteptat până la revenirea serviciilor.

„O avarie pe reţeaua de alimentare cu energie electrică a SDEE a afectat funcţionarea Staţiei de Pompare Turnul de Apă. Au fost afectate cartierele: Ţiglina 1 şi 2 (presiune redusă), Mazepa 1 şi 2, Centru-Domnească, Centru-Port, Valea Oraşului, Traian Nord. Între timp Staţia de Pompare Turnul de Apă a fost realimentată cu energie electrică iar pompele au fost repornite. Se lucrează la umplerea instalaţiei. Presiunea va fi mai scăzută la început; calitatea apei (turbiditatea) va avea de suferit pentru scurt timp, aşa că vă sfătuim să aveţi răbdare până facem spălările în reţea”, au anunţat pe Facebook, reprezentanţii societăţii Apă Canal.

Problemele vor fi remediate pe parcursul acestei zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 11:44

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/avarie-de-proportii-la-galati-zeci-de-mii-de-galateni-au-ramas-fara-curent-electric-si-fara-apa-19198233

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here