Galaţi: 80 de cadre medicale infectate cu coronavirus, de la debutul pandemiei

0
Loading...

astăzi, 11:57

Optzeci de cadre medicale din Galaţi au fost infectate cu noul coronavirus de la debutul pandemiei, potrivit datelor furnizate de autorităţile judeţene.

Cele mai multe îmbolnăviri confirmate la Galaţi în rândul cadrelor medicale au fost la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, unde s-au înregistrat 21 de cazuri.

Alte 13 cadre medicale confirmate cu COVID-19 au fost la Spitalul Militar, iar opt îmbolnăviri sunt la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

La Spitalul de Boli Infecţioase au fost confirmate, până acum, trei îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale, la Spitalul de Pediatrie – două cazuri, la Spitalul de Psihiatrie au fost patru îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale, un singur caz la Serviciul de Asistenţă Medicală, trei la Spitalul CFR şi un singur caz la Spitalul Tecuci.

De asemenea, un număr de 15 cadre medicale de la căminul privat pentru vârstnici „Sf. Ilie” au fost confirmate cu COVID-19 şi, la fel, 9 cadre medicale de la căminul pentru vârstnici „Sf. Spiridon” au boala.

În acest moment, sunt în spital 8 cadre medicale din Galaţi, restul s-au vindecat şi şi-au reluat activitatea.

În judeţul Galaţi, ultima raportare a autorităţilor arată că s-au infectat 572 de persoane, dintre care 324 s-au vindecat. Judeţul înregistrează şi 81 de decese, cele mai multe în rândul bătrânilor din cele doua aziluri, „Sf Ilie” şi „Sf Spiridon” din Galaţi, transformate în focare de coronavirus.

Sursa: https://www.news.ro/social/galati-80-de-cadre-medicale-infectate-cu-coronavirus-de-la-debutul-pandemiei-1922405728002020051119374772

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here