Piaţa Basarabenilor revine de la 1 iunie la programul non-stop. Măsurile de protecţie rămân, însă, obligatorii

0
Loading...

29 mai 2020, 14:01

Amintita piaţă este cea mai mare din România în privinţa comerţului transfrontalier. Zilnic, acolo se tranzacţionează, angro sau cu amănuntul, mari cantităţi de produse alimentare, dar şi alte bunuri de larg consum.

Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA Galaţi a anunţat că începând cu data de 1 iunie 2020 piaţa din Calea Basarabiei (cunoscută şi drept „Piaţa Ruşilor” sau „Piaţa Basarabenilor”) va funcţiona din nou non-stop. Societatea publică a precizat că a luat şi va lua în continuare toate măsurile necesare, prevăzute de legislaţia în vigoare, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în toate pieţele municipiului Galaţi.

„Pe perioada stării de alertă şi până la adoptarea altor măsuri, insistăm asupra respectării de către populaţie a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional şi anume: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea distanţei sociale prevăzute de lege faţă de alte persoane, evitarea contactului direct cu alte persoane, evitarea formării oricărui grup de persoane, purtarea de măşti care să acopere nasul şi gura şi de mănuşi, atât de către comercianţi cât şi de către clienţi”, a precizat Administraţia Pieţelor.

Piaţa menţionată este cea mai mare din România în privinţa comerţului transfrontalier. Zilnic, acolo se tranzacţionează, în special angro, mari cantităţi de produse alimentare, dar şi alte bunuri de larg consum.

Pe toată perioada stării de alertă, solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare pot fi depuse în formă scrisă la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică (office@piete-galati.ro ; secretariat@piete-galati.ro).

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/piata-basarabenilor-revine-1-iunie-programul-non-stop-masurile-protectie-raman-insa-obligatorii-1_5ed0e9ca5163ec427146a55a/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here