VIDEO Un pui de barză căzut din cuib şi un pui de pisică prins între etajele superioare ale unui bloc, salvaţi de pompieri

0
Loading...

31 mai 2020, 15:09

Pompierii au reuşit să salveze cu autoscara micile victime, care riscau să moară dacă nu s-ar fi intervenit în timp util.

Pompierii gălăţeni au intervenit duminică, 31 mai, la două cazuri mai puţin obişnuite. Aceştia au fost solicitaţi mai întâi în comuna Folteşti după ce un cetăţean a anunţat la 112 că a găsit un pui de barză căzut din cuib.

Până la sosirea echipajului de pompieri în localitate, puiul a fost hrănit şi ţinut la adăpost. ”O echipă de la Electrica a întrerupt furnizarea energiei electrice. În acest fel salvatorii care au folosit autoscara mecanică s-au putut strecura printre firele de înaltă tensiune pentru a reuni barza cu ceilalţi pui”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

La scurt timp după aceea, pompierii au fost din nou solicitaţi, de această dată în Galaţi, pentru a ajuta o pisică care rămăsese înţepenită între etajele superioare ale unui bloc din cartierul IC Frimu.

”Puiul de pisică scâncea acolo de câteva zile, iar proprietara nu a reuşit să îl extragă dintre acoperişuri, astfel încât am fost nevoiţi să acţionăm cu autoscara pentru a-l aduce înapoi în siguranţă”, mai spune purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/un-pui-barza-cazut-cuib-pui-pisicaprins-etajele-superioare-unui-bloc-salvati-pompieri-1_5ed39ce75163ec427157e462/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here