Bătrâna care s-a aruncat în aer după ce a dat drumul la gaze şi a plecat să caute chibriturile

0
Loading...

2 iunie 2020, 00:35

O femeie din localitatea gălăţeană Braniştea a fost internată în spital cu arsuri de gradul întâi la nivelul mâinilor şi feţei în urma unei deflagraţii produse în bucătăria din gospodăria acesteia. Pompierii s-au luptat două ore ca să stingă incendiul.

Luni, 1 iunie, pompierii gălăţeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la casa unei persoane vârstnice din comuna Braniştea.

Focul a fost localizat la nivelul unor anexe din gospodărie. Pompierii au lucrat timp de două ore pentru a stinge complet incendiul, în timp ce paramedicii au acordat primul ajutor proprietarei, o bătrână care s-a ales cu arsuri de gradul întâi pe mâini şi faţă.

Victima a fost transportată cu ambulanţa SMURD la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru investigaţii suplimentare.

”Cauza probabilă a incendiului sunt scăpările de gaze produse în bucătărie. Se pare că femeia a aprins aragazul, după care s-a dus după chibrituri, fapt care a condus la o explozie urmată de incendiu la nivelul anexei”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Au ars aproximativ 40 de metri pătraţi de acoperiş şi bunurile din două camere.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/batrana-s-a-aruncat-aer-datdrumul-gaze-plecat-caute-chibriturile-1_5ed573e45163ec42716417e1/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here