Un gălățean de 17 ani, plecat să strângă cartofi, a fost găsit înecat! Greșeala care l-a costat viața

0
Loading...

/ 01 iul 2020 / 14:40

Sfârșit tragic pentru un băiat de 17 ani din Galați care plecase pe câmp să strângă cartofi. A fost găsit înecat, după ce a făcut o greșeală uriașă.

Băiatul de 17 ani din localitatea gălațeană Vânători a fost găsit mort într-un canal de irigații, după o zi de căutări ale pompierilor.

Ajunşi la canalul de irigații din localitatea Vânători în urma unei solicitări, pompierii militari de la Detaşamentul Galaţi au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 17 ani. Tânărul ieşise la strâns cartofii împreună cu un vecin.

Greșeala care l-a costat viața

Plutonierul major Dan Cristian Ionașcu, purtător de cuvânt al ISU Galați, a declarat că băiatul de 17 ani a intrat în apa canalului de irigații crezând că este scăzută și fără să știe să înoate, cât timp a rămas singur, conform

Hainele lui au fost găsite de vecin, la mal. Bărbatul a alertat de urgență 112 și, după o zi de căutări, trupul său neînsuflețit a fost găsit de pompieri.

01 iul, 14:40

Sursa: https://www.dcnews.ro/un-galatean-de-17-ani-plecat-sa-stranga-cartofi-a-fost-gasit-inecat-greseala-care-l-a-costat-viata_757065.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here