Capacitatea maximă a secţiei de terapie intensivă din Târgovişte a fost atinsă. Trei pacienţi cu COVID-19 au fost transferaţi la Galaţi şi Medgidia

0
Loading...

Trei pacienţi infectaţi cu noul coronavirus de la spitalul din Târgovişte au fost transportaţi, vineri, cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul Municipal Medgidia, din cauza atingerii capacităţii maxime pe terapie intensivă.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a atingerii capacităţii maxime de internare pe secţiile de terapie intensivă a pacienţilor în stare gravă infectaţi cu noul Coronavirus la Spitalul din Târgovişte, trei pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul Municipal Medgidia.

Decizia de transfer a pacienţilor a fost luată de Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CNCCI).

Transportul pacienţilor, intubaţi şi ventilaţi mecanic, s-a realizat cu un elicopter de tip Mi-8 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, format din echipaj medical UPU-SMURD Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 20:50

Sursa: https://www.mediafax.ro/coronavirus/capacitatea-maxima-a-sectiei-de-terapie-intensiva-din-targoviste-a-fost-atinsa-trei-pacienti-cu-covid-19-au-fost-transferati-la-galati-si-medgidia-19386368

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here