Trei pacienţi cu coronavirus au fost transferaţi la spitale din Galaţi şi Medgidia. În Târgovişte, secţiile de terapie intensivă sunt pline

0
Loading...

3 iulie 2020, 19:06

Trei pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi internaţi la spitalul din Târgovişte au fost transportaţi, vineri, 3 iulie, cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul Municipal Medgidia, după ce s-au ocupat toate paturile la secţia de terapia intensivă.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a atingerii capacităţii maxime de internare pe secţiile de terapie intensivă a pacienţilor în stare gravă infectaţi cu noul Coronavirus la Spitalul din Târgovişte, trei pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul Municipal Medgidia.

Decizia de transfer a pacienţilor a fost luată de Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CNCCI).

Transportul pacienţilor, intubaţi şi ventilaţi mecanic, s-a realizat cu un elicopter de tip Mi-8 aflat în dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, format din echipaj medical UPU-SMURD Bucureşti.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/trei-pacienti-coronavirus-fost-transferati-laspitale-galati-medgidia-In-targoviste-sectiile-terapie-intensiva-pline-1_5eff56cf5163ec42719a1d36/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here