Comunicat de presă – Comunitatea ONedu România

0
Loading...

2020-07-07 12:21:35

Peste 40 de gălăţeni au participat la Gala Educaţiei Gălăţene

Comunitatea ONedu România, organizaţia elevilor din învăţământul preuniversitar pentru digitalizarea sistemului educaţional, a organizat prima ediţie a Galei Educaţiei Gălăţene pe data de 1 iulie 2020, celebrând aniversarea primului an de activitate al organizaţiei. Evenimentul s-a desfăşurat la Centrul Multicultural „Dunărea de Jos” Galaţi, într-un spaţiu deschis, respectându-se toate normele de protecţie împotriva răspândirii virusului COVID-19, cu sprijinul Consiliului Judeţean Galaţi şi al partenerilor.

Gala Educaţiei vizează recunoaşterea valorilor din comunitatea educaţională, care contribuie la dezvoltarea voluntariatului în rândul tinerilor şi a elevilor în sine, act esenţial în consolidarea gândirii critice, care stă la baza raţionamentului analitic, a spiritului civic şi a creativităţii.

În cadrul evenimentului au fost premiaţi 6 nominalizaţi, 20% din rezultat fiind stabilit de către comunitatea gălăţeană, iar 80% de către juriul evenimentului:

– Profesor Implicat: Doru Căstăian

– Elev Super Voluntar: Dragoş Hanţă

– Elev Olimpic: Daria Hărăbor

– ONG Implicat: Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi

– Super Proiectul: Iniţiativa Globală pentru Tineri

– Şcoală Model: Consiliul Şcolar al Elevilor din Liceul Teoretic „Dunărea”

De asemenea, nominalizaţii care s-au aflat la câteva sutimi distanţă de marele premiu, au fost pe scena evenimentului, primind premii speciale.

„Consider că un astfel de eveniment motivează tinerii din Galaţi, dar nu numai, fiind o sursă de dezvoltare şi divertisment pentru comunitate. Ne dorim ca proiectele educaţionale din Galaţi să fie pliate pe nevoile elevilor, în mod echitabil, fiind necesară comunicare în mod direct cu nevoile pentru a ne putea îndeplini misiunea noastră, a organizaţiei.

Provoc publicul gălăţean să organizeze ediţia a II-a a Galei Educaţiei Gălăţene!” a declarat Cosmin Andrei, organizatorul Galei Educaţiei Gălăţene.

Comunitatea ONedu România continuă pe drumul pentru militarea unui sistem educaţional digital eficient şi echitabil, dar şi în organizarea de evenimente pentru promovarea valorilor din sfera educaţiei.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/07/07/comunicat-de-presa-comunitatea-onedu-romania–536105

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here