Comunicat de presă – Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi

0
Loading...

2020-07-07 14:06:08

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” realizează o dezinfectare a spaţiilor. Apar modificări în programul de reprezentaţii

Pe fondul înmulţirii cazurilor de infectare cu coronavirus şi a focarelor din municipiul Galaţi, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” ia măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii virusului şi pentru protejarea sănătăţii spectatorilor şi angajaţilor.

În acest scop, în perioada 8 – 14 iulie 2020, Teatrul realizează o igienizare şi o dezinfectare completă a tuturor spaţiilor şi culoarelor de acces din imobil, destinate publicului sau personalului.

În intervalul menţionat, Teatrul suspendă activitatea cu publicul, atât la scena în aer liber din Curtea Interioară, cât şi la casa de bilete.

Spectacolele care urmau să aibă loc în Curtea Interioară în zilele următoare vor fi reprogramate. Biletele cumpărate la aceste spectacole rămân valabile.

Noul program de reprezentaţii va fi anunţat după data de 14 iulie 2020 atât la sediu, cât şi pe site-ul Teatrului şi pe celelalte canale de informare: newsletter, pagina oficială de pe Facebook, conturile de Twitter şi Instagram, Galaţi City App etc.

Cumpărătorii de bilete online vor primi notificări pe e-mail legate de modificările ce vor fi operate în programul de reprezentaţii.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/07/07/comunicat-de-presa-teatrul-dramatic-fani-tardini-din-galati–536225

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here