Percheziţii la locuinţele unor suspecţi de furturi de componente de la infrastructura feroviară. Ce au găsit poliţiştii

0
Loading...

7 iulie 2020, 18:12

Poliţiştii Secţiei Poliţiei Transporturi Galaţi au efectuat o serie de verificări în urma unei sesizări venite din partea CFR Galaţi cu privire la furturi de componente de la infrastructura feroviară.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate marţi, 7 iulie, la mai multe imobile din municipiul Tecuci şi sediul unei societăţi comerciale din municipiul Bârlad, poliţiştii au identificat şi ridicat o parte din bunurile provenite din furturi, precum şi mai multe obiecte de care s-au folosit pentru comiterea faptelor.

Este vorba despre un cuptor artizanal folosit la topirea de cupru/aluminiu, 490 kg fire de cupru diverse diametre/dimensiuni, documente de predare a diverse cantităţi de cupru (aproximativ 1.000 de kilograme) la un centru de achiziţii deşeuri neferoase din judeţul Vrancea, obiecte folosite la secţionarea cablurilor sustrase (topor, foarfece de tip gura de lup) şi documente financiar contabile privind achiziţii de cantităţi de cupru, de la sediul societăţii comerciale din municipiul Bârlad.

”Au fost puse în executare mai multe mandate de aducere, fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, respectiv sediul Poliţiei Transporturi Galaţi, mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii. Prejudiciul creat în acest caz este de aproximativ 35.000 de lei. Cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz cu autorii în stare de libertate”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/perchezitii-lalocuintele-suspecti-furturi-componente-infrastructuraferoviara-gasit-politistii-1_5f048fe05163ec4271bd8c6c/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here