Un tânăr a încercat să schimbe dolari falşi la o casă de schimb din Tecuci. Ce explicaţie le-a dat jandarmilor

0
Loading...

27 iulie 2020, 15:38

Un bărbat de 25 de ani din judeţul Galaţi a fost depistat în timp ce încerca să schimbe două bancnote de 100 de dolari, care s-au dovedit a fi false. Tânărul a fost săltat de jandarmi şi se va alege cu dosar penal pentru falsificare de valori străine.

Sâmbătă, 25 iulie, în jurul orei 10,45, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat la o casă de schimb din localitate, întrucât personalul societăţii a sesizat că la ghişeu s-a prezentat un bărbat care a încercat să schimbe două bancnote false de 100 de dolari.

”La faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 25 ani din judeţul Galaţi, care a declarat verbal că bancnotele le-a primit de la un consătean, cu rugămintea de a i le schimba în momentul în care ajunge în Tecuci”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Casiera le-a declarat jandarmilor că bărbatul a solicitat schimbarea celor două bancnote, însă în momentul în care le-a verificat în aparatul special, au apărut semne de contrafacere ale acestora. La verificarea monedei străine, jandarmii au observat că cele două bancnote au aceeaşi serie de înregistrare.

Tânărul de 25 de ani a fost condus la sediul poliţiei, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru comiterea infracţiunii de falsificare de valori străine. Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţie.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/un-tanar-incercatsa-schimbe-dolari-falsi-casa-schimb-tecuci-explicatie-le-a-datjandarmilor-1_5f1ec95d5163ec427166a67b/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here