Şi-a omorât fratele dintr-un pumn. Acesta îl acuzase că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui minoră

0
Loading...

12 august 2020, 12:21

Un bărbat de 34 de ani şi-a marcat pe viaţă familia în urma unui gest necugetat. O ceartă cu fratele său a degenerat în violenţă, iar finalul a fost tragic.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Iştoc Enache, un gălăţean de 34 de ani, la 6 ani de închisoare cu executare pentru omor asupra unui membru de familie, în stare de provocare.

Bărbatul a şocat comunitatea din localitatea Umbrăreşti, unde domiciliază, după ce şi-a ucis fratele cu o singură lovitură de pumn. Iştoc Enache şi fratele său, I.M., locuiesc în acelaşi imobil din localitatea amintită, iar acolo mai stau concubina acestuia din urmă şi cei trei copii ai săi.

În seara zilei de 24.07.2019, pe fondul consumului de alcool, I.M. i-a reproşat fratelui său că întreţine raporturi sexuale cu fiica minoră a concubinei sale. De la aceste reproşuri, cei doi au început să se insulte, iar la un moment dat I.M. a luat de lângă o clădire aflată în construcţie o greblă, pe care a ridicat-o cu intenţia de a-l lovi pe fratele său.

Acesta din urmă a reuşit să prindă unealta agricolă de coada din lemn aproape de partea metalică, a smuls-o din mâna fratelui său şi s-a retras 2-3 metri.

”După acest moment, inculpatul a aruncat grebla lângă peretele casei martorului V. C. (care se învecinează cu imobilul în care au locuit victima şi inculpatul) şi s-a îndreptat cu viteză spre locul în care se afla victima (în mijlocul curţii), aplicându-i acesteia, cu putere, o lovitură de pumn în partea stângă a capului, în zona mandibulară”, au stabilit anchetatorii.

În urma loviturii, victima a căzut inconştientă, iar Iştoc Enache observând starea critică în care se afla, a încercat să o salveze, udând-o cu apă. Constatând că nu reacţionează în niciun mod, bărbatul şi-a aşezat fratele pe un pat aflat lângă peretele locuinţei martorului V.C., acoperindu-l cu un cearşaf, unde a şi fost găsit de poliţişti.

Procurorul de caz a stabilit că, la momentul transportării victimei pe acel pat, aceasta nu mai era în viaţă, fapt constatat atât de Iştoc Enache, cât şi de rudele acestuia. Practic, lovitura de pumn pe care Iştoc Enache i-a administrat-o fratelui său i-a fost fatală.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/galati/Si-a-omorat-fratele-dintr-un-pumn-acuzase-intretinut-relatii-sexuale-fiica-minora-1_5f33b2cf5163ec4271e60378/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here