ALEGERI LOCALE 2020 – Galaţi: Dosar penal după ce doi bărbaţi ar fi oferit bani alegătorilor pentru a vota un anumit candidat la Primăria Tecuci

0
Loading...

astăzi, 17:21

Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru corupere a alegătorilor şi ameninţare în urma unei reclamaţii care anunţa că doi cetăţeni care se află la o terasă din Tecuci oferă bani alegătorilor pentru a vota un candidat anume la Primărie.

Doi bărbaţi despre care presa locală scrie că ar face parte din lumea interlopă a Tecuciului au fost reclamaţi că, în timp ce se aflau pe o terasă ar fi oferit bani cetăţenilor pentru a-i determina să voteze cu un anumit candidat la funcţia de primar.

„La data de 27 septembrie, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că, la o terasă din municipiul Tecuci, două persoane oferă sume de bani pentru a determina alegătorii să voteze cu un anume candidat la funcţia de primar. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale şi a identificat atât apelantul, cât şi pe cele două persoane bănuite că ar fi oferit bani”, a precizat IPJ Galaţi.

Toţi cei implicaţi, dar şi martori ai faptei au fost duşi la sediul Poliţiei Tecuci pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de coruperea alegătorilor şi ameninţare.

Sursa: https://www.news.ro/social/alegeri-locale-2020-galati-dosar-penal-dupa-ce-doi-barbati-ar-fi-oferit-bani-alegatorilor-pentru-a-vota-un-anumit-candidat-la-primaria-tecuci-1922402127002020091719494402

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here