Comunicat de presă – PNL Galaţi

0
Loading...

2020-10-19 17:30:15

George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: „Profesionişti, tineri şi pregătiţi pentru o altfel de politică” – acestea sunt caracteristicile definitorii ale candidaţilor liberali la alegerile parlamentare

Biroul Politic Naţional a decis ieri, 18 octombrie, validarea listei de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat a PNL Galaţi.

„Datoria noastră este să venim în faţa gălăţenilor cu o politică nouă, transparentă, modernă şi adaptată noilor cerinţe ale electoratului şi comunităţii gălăţene. În toată activitatea noastră, cât şi în timpul campaniilor electorale, am observat deschidere din partea gălăţenilor, oamenii comunicându-ne problemele pe care le întâmpină şi acordându-ne credit ca să găsim soluţii pentru rezolvarea lor.

Gălăţenii reprezintă un public activ şi dornic de a-şi exprima dorinţele sau nemulţumirile. Problemele oamenilor se identifică mergând permanent în mijlocul lor, discutând cu ei, urmând ca noi, aleşii PNL Galaţi să le transpunem în proiecte şi acte normative care să vină în sprijinul lor.

Din acest motiv, PNL Galaţi îşi doreşte să facă o altă politică, una „la firul ierbii”, din mijlocul gălăţenilor, pentru a identifica soluţii concrete şi realiste care să aducă schimbarea în bine a comunităţilor gălăţene, prin adaptarea deciziilor la adevăratele nevoi ale acestora.

De asemenea, pentru a acoperi cât mai eficient nevoile gălăţenilor, viitorii parlamentari ai PNL Galaţi, în calitate de reprezentanţi ai judeţului Galaţi în Parlamentul României, au un sistem de petiţionare bine pus la punct, un canal de comunicare cu cetăţenii eficient, astfel încât problemele acestora să ajungă pe masa decidenţilor abilitaţi să le soluţioneze. Dar, în primul rând, pentru a identifica probleme, parlamentarul trebuie să fie pe teren, alături de oameni. Asta vor face viitorii parlamentari ai PNL Galaţi!

Suntem o echipă de oameni profesionişti, tineri, pregătiţi, cu experienţă în administraţia publică, dar şi în mediul privat şi ne dorim să folosim expertiza profesională exclusiv pentru bunăstarea gălăţenilor. Funcţia implică responsabilitate şi vom da tot ce e mai bun pentru Galaţi şi gălăţeni!”, a declarat George Stângă, preşedintele PNL Galaţi.

Lista completă a PNL Galaţi pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaţilor

1. STANGĂ GEORGE CĂTĂLIN

2. ATANASIU ONUŢ VALERIU

3. ŞERBAN ALEXANDRU GABRIEL

4. COSTACHE ANDRA MIHAELA

5. MANOLIU CODRUŢ – TIBERIU

6. VREME DANIELA SIMONA

7. DĂNĂILĂ SORIN

8. MOCANU GEORGIA CORNELIA

9. GĂTEJ MĂRIOARA ARTEMIS

10. IOSIF IULIAN

11. BRÎNZAN GINA

12. CULEAŞCĂ MIHAELA

13. CHIRIAC MARIA ALIS

1. SCARLAT GEORGE

2. ZAMFIR CONSTANTIN

3. LEPĂDATU LENUŢA

4. COSTEA TUDOREL

5. NICULESCU EMILIA

6. LUPU LUCIANA

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/10/19/comunicat-de-presa-pnl-galati–593621

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here