Comunicat de presă – Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi

0
Loading...

2020-10-20 12:48:24

Emoţionantul spectacol MaMe al lui Cristian Ban se joacă duminică, 25 octombrie, la Sala Mare a Dramaticului

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită iubitorii de teatru, la sfârşitul acestei săptămâni, la un spectacol încărcat de emoţie: MaMe, o creaţie colectivă în regia lui Cristian Ban.

Reprezentaţia este programată duminică, 25 octombrie 2020, la ora 19:00, la Sala Mare.

MaMe este o creaţie colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuţie şi pe relaţiile acestora cu mamele din viaţa reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu ştia nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrâneţe şi ceea ce ne uneşte pe toţi când auzim sau pronunţăm cuvântul mama.

„Ajungem la vârsta aia la care nu mai suntem adolescenţi, nu ne mai răzvrătim împotriva părinţilor, ci ne maturizăm şi îi privim cu alţi ochi. Cred că acesta este momentul pe care spectacolul a încercat să îl surprindă”, declara regizorul Cristian Ban înainte de premiera din 18 ianuarie 2020 a acestui spectacol.

În distribuţie: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuţ Moldoveanu, Elena Anghel, Ştefan Forir, Oana Mogoş şi Răzvan Clopoţel.

Decorul şi costumele sunt semnate de scenograful Iulia Gherghescu.

Spectacolul durează o oră şi jumătate şi este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 12 ani.

Pentru reprezentaţia de duminică Teatrul a scos la vânzare pe platforma online bilete.fanitardini.ro şi la casa de bilete 96 de bilete, adică 30% din capacitatea totală a Sălii Mari, conform normativelor în vigoare.

Persoanele care au cumpărat bilete la spectacolul MaMe programat iniţial pe 10 octombrie 2020 (suspendat) şi nu au cerut rambursarea contravalorii biletelor trebuie să ştie că biletele sunt valabile pentru reprezentaţia de duminică.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a luat măsuri de securitate sanitară pentru a putea oferi reprezentaţii în interior fără a periclita sănătatea publicului şi artiştilor.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/10/20/comunicat-de-presa-teatrul-dramatic-fani-tardini-galati–594032

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here