11.1 C
Galați
joi, 15 aprilie, 2021

Galaţi: Bărbat decedat în faţa apartamentului familiei; el avea interdicţie de a se apropia de aceasta

2021-02-24 23:14:06

Un bărbat a murit la Galaţi în faţa apartamentului familiei, el având interdicţie de a se apropia de aceasta, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el.

În acel moment jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac.

Totodată, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Proprietara apartamentului în faţa căruia a fost găsit bărbatul le-a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament.

Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soţul va recurge la acest gest şi nu a deschis uşa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acţiune de divorţ.

Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecţie şi interdicţia de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliţie. AGERPRES/(AS – autor: Dan Paic, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)

Sursa: https://www.agerpres.ro/eveniment/2021/02/24/galati-barbat-decedat-in-fata-apartamentului-familiei-el-avea-interdictie-de-a-se-apropia-de-aceasta–667620

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,108FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus