13.9 C
Galați
30 aprilie, 2024

Bătaie cu pumnii și picioarele între mai multe adolescente pe o stradă din Galați, din cauza unui băiat

Bătaie cu pumnii și picioarele între mai multe adolescente pe o stradă din Galați, din cauza unui băiat. Scandalul a început pe o rețea de socializare, iar când s-au întâlnit s-au luat la bătaie.

04 apr. 2024, 08:46

Bătaie cu pumnii și picioarele între mai multe fete pe o stradă din Galați, din cauza unui băiat. Două fete de 13 ani au fost bătute de un grup de zece adolescente, conflictul pornind de pe reţelele sociale.

Pe 31 martie 2024, la ora 18,23, Secția 3 Poliție Galați a fost sesizată prin apel la 112, de un bărbat de 47 de ani, care a reclamat că fiica sa și o prietenă a acesteia, ambele de 13 ani, ar fi fost agresate fizic, în timp ce se aflau în zona unor garaje auto situate pe strada Barboși, din municipiul Galați.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat apelantul, precum și pe cele două minore, iar din verificările preliminare s-a stabilit că la data mai sus-menționată, în jurul orei 18,15, pe fondul unui conflict iscat ]n urma unor discuții pe o rețea socială, acestea ar fi fost agresate fizic de mai multe adolescente, cu vârste între 13 și 16 ani.

Inițial a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar după vizionarea imaginilor video apărute în spațiul public, a fost extinsă urmărirea și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru a fi identificate toate persoanele care au participat la această agresiune, a stabili gradul de implicare al fiecăreia și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: https://www.romaniatv.net/bataie-cu-pumnii-si-picioarele-intre-mai-multe-adolescente-pe-o-strada-din-galati-din-cauza-unui-baiat_8229865.html

Ultimă oră

Același autor