15.6 C
Galați
30 aprilie, 2024

Galaţi: Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele se redeschide înainte de Paşti

Iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber pot încerca cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele, din Galaţi, care se redeschide din 26 aprilie.

Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele se redeschide înainte de Paşti / Sursa foto: Facebook / Costel Fotea

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi transmit, sâmbătă, că din 26 aprilie se redeschide Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele.

Programul rămâne acelaşi ca-n primul an de funcţionare, de miercuri până duminică, între orele 10:00 şi 20:00.

„Redeschidem cel mai mare parc de aventură din zonă înainte de Sarbătorile Pascale. Astfel, de vineri, 26 aprilie, toţi iubitorii de adrenalină, care vor să aibă parte de experienţe inedite şi de relaxare în aer liber, pot să vină şi să încerce cele 15 trasee de aventură din Pădurea Gârboavele. Anul trecut, în primul an de funcţionare, Parcul Aventura a avut aproximativ 14.000 de vizitatori. Lucrăm intens la ultimele pregătiri pentru marea redeschidere, dar şi la extinderea parcului cu noi şi noi atracţii – bobul suspendat, peste 7 kilometri de piste de biciclete, locuri de joacă, un turn de căţărare şi spaţii de relaxare pentru adulţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Parcul va fi deschis de sărbătorile legale, inclusiv în minivacanţa 1-6 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 12:30

astăzi, 12:21

astăzi, 10:54

ieri, 20:04

ieri, 18:34

astăzi, 11:45

ieri, 22:42

ieri, 22:25

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/galati-parcul-aventura-din-padurea-garboavele-se-redeschide-inainte-de-pasti-22337035

Ultimă oră

Același autor