15.3 C
Galați
29 aprilie, 2024

Ireal „motivul” pentru care o femeie și-a „UITAT” fiul de 9 ani pe holul unui spital din Galați: „Am fost în oraș”

Sursa foto: Profimedia images – Caracter ilustrativ

Publicat: 21/02/2024, 12:06

O femeie din Galați, în vârstă de 39 de ani, este anchetată după ce și-a lăsat neintenționat fiul de 9 ani pe holul Spitalului de Copii din oraș.

Ea venise în vizită la fiica sa, internată în spital, și, plăcând în grabă, a uitat să își ia și băiatul cu ea.

Anca S., mama celor doi copii, a povestit că, în timpul vizitei la spital, a anunțat copilul că merge la toaletă, dar nu s-a mai întors. Personalul medical a observat că băiețelul era singur și au alertat autoritățile.

Femeia a declarat că nu a anunțat pe nimeni că își lasă băiatul acolo pentru că nu mai erau asistentele și a plecat să facă o scurtă plimbare în oraș.

„Mi s-a făcut rău deodată și am uitat de el. Nu aveam pe cine să anunț că nu mai erau asistentele. Am fost în oraș și am uitat de copil”, spune femeia.

Avocatul unității spitalicești are o altă variantă. Acesta susține că pe perioada vizitei, femeia a pretextat că trebuie să meargă la toaletă, ocazie cu care a lăsat cei doi minori și nu s-a mai întors la aceştia. Asistenta a sesizat acest aspect și a luat legătura cu medicul de gardă

Tatăl copilului a fost contactat să vină să îl ia acasă. În tot acest timp mama copiilor se plimba nonșalantă prin oraș.

Familia, care se confruntă cu dificultăți financiare, a trecut prin momente în care au fost tentați să renunțe temporar la copii, dar au renunțat la acest gând după intervenția asistenților de la Protecția Copilului.

Poliția a demarat o anchetă și a invitat-o pe femeie să se prezinte la secția de poliție pentru clarificări. În timpul anchetei sociale, cei doi minori vor rămâne în grija părinților, potrivit

Întrebat dacă s-a gândit să-și abandoneze copiii, bărbatul spune: „Da, m-am dus la ei și mi-a zis să renunț la ei de tot și am zis nu se poate. Ea a mai abandonat copii. De mai multe ori” spune bărbatul.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020.
Începând

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

21 Feb, 12:53

Știri politice –

21 Feb, 12:39

Ultima oră

21 Feb, 12:33

21 Feb, 12:10

21 Feb, 11:56

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ireal-motivul-pentru-care-o-femeie-si-a-uitat-fiul-de-9-ani-pe-holul-unui-spital-din-galati-am-fost-in-oras-20153693

Ultimă oră

Același autor