19.9 C
Galați
27 aprilie, 2024

Nou premier Marcel Ciolacu face dezvăluiri despre viața lui privată

Marcel Ciolacu, noul premier al României, a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa privată. Nu am furat niciodată, nu am fost chemat niciodată la DNA, a spus Ciolacu.

Dezvăluirile au fost făcute la finalul ședinței din Parlament în care Guvernul Ciolacu a primit votul de învestitură. În timpul ședinței, reprezentanții opoziției au lansat o serie de acuzații legate de trecutul noului premier.

„Nu am furat niciodată. Nu am fost chemat niciodată la DNA, nu am făcut nimic rău să-mi fie rușine mie sau familiei mele”, a răspuns Marcel Ciolacu, potrivit

Marcel Ciolacu a făcut dezvăluiri despre viața lui privată, vorbind despre afacerile lui și despre întemeierea familiei sale

Ciolacu a mai povestit că a condus mașini second-hand din Germania și a explicat de ce a terminat studiile superioare la mulți ani după încheierea liceului. De asemenea, noul premier a dezvăluit că, după stagiul militar, a intrat în afaceri și și-a întemeiat o familie.

„Am cumpărat un apartament cu două camere… mi-am închis balconul”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor.

Miniștrii Guvernului Marcel Ciolacu vor depune jurământul joi, de la ora 17.00, la Palatul Cotroceni.

Guvernul PSD-PNL a primit joi votul de învestitură în Parlament. 290 parlamentari au votat pentru și 95 au votat împotrivă.

Urmărește România Liberă pe

Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații.

A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate” pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.

Partidul USR va încerca să formeze un pol de dreapta în perspectiva anului 2024, când în România vor avea loc patru serii de alegeri…

Sursa: https://romanialibera.ro/politica/nou-premier-marcel-ciolacu-face-dezvaluiri-dezvaluiri-despre-viata-lui-privata/

Ultimă oră

Același autor