16.9 C
Galați
29 aprilie, 2024

O roată panoramică va fi montată pe malul Dunării la Galaţi. Va fi vizibilă din Muntenia şi Dobrogea

O roată panoramică uriaşă va fi montată pe malul Dunării în oraşul Galaţi.

Acesta va avea înălţimea de 36 de metri.

Obiectivul va fi amplasat într-un parc situat pe un versant şi va fi vizibil de la mare distanţă.

4442 afișări

Primăria Galaţi a anunţat luni că au început lucrările de modernizare din parcul gălăţean. Acesta este situat chiar la baza turnului de televiziune, un alt reper al oraşului. În cadrul proiectului de modernizare, autorităţile au inclus montarea unei roţi panoramice

„Şi acest loc îndrăgit de gălăţeni, din imediata apropiere a Turnului TV, un reper pentru oraşul nostru, va deveni unul modern şi atractiv. Iar piesa de rezistenţă va fi o impresionantă roată panoramică. Având Dunărea aproape, priveliştea oferită va fi foarte spectaculoasă. Spunem aşadar start lucrărilor pentru acest nou obiectiv”, a anunţat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Datorită poziţionării pe un versant situat pe malul Dunării, roata va fi vizibilă din regiunile Muntenia şi Dobrogea şi chiar din Republica Moldova aflată la doar 15 kilometri distanţă.

Roata va fi amplasată într-un parc modrnizat care va fi dotat, printre altele, cu fântâni arteziene, luciu de apă, piste pentru biciclişti şi teren pentru sport si fitness. Investiţia în valoare de aproape 13 milioane de lei este asigurată de la bugetul local.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 19:45

astăzi, 18:59

astăzi, 18:38

astăzi, 17:58

astăzi, 18:40

astăzi, 15:40

astăzi, 15:35

astăzi, 13:14

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/o-roata-panoramica-va-fi-montata-pe-malul-dunarii-la-galati-va-fi-vizibila-din-muntenia-si-dobrogea-22328742

Ultimă oră

Același autor