12.9 C
Galați
29 aprilie, 2024

Polițiștii caută o femeie care și-ar fi abandonat copilul de 9 ani în incinta spitalului de pediatrie din Galaţi

O femeie de 39 de ani şi-a lăsat copilul de 9 ani în incinta Spitalului de Pediatrie din Galaţi şi a plecat, tatăl minorului anunţând poliţia.

„La data de 17 februarie, la ora 16,10, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galaţi, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galaţi”, informează IPJ Galaţi.

Din verificările efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală în cazul fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu minorul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală şi l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta spitalului, arată sursa citatăde Agerpres.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galaţi, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurile care se impun.

De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/politistii-cauta-o-femeie-care-si-ar-fi-abandonat-copilul-de-9-ani-in-incinta-spitalului-de-pediatrie-din-galati-2691887

Ultimă oră

Același autor