22 C
Galați
29 aprilie, 2024

Pompierul MILIONAR LA LOTO reduce din cheltuieli, după ce a investit în turism. ”Dacă nu ești cumpătat în viață, ești fiul ploii”

Fostul pompier a devenit mai cumpătat în ultima vreme și spune că nici în vacanțe scumpe nu mai merge

Publicat: 18/02/2024, 07:00

În 2009, gălățeanul Iulian Constandachi a devenit milionar în euro după ce a pus mâna pe marele pot de la Loto. Lucra ca pompier când a dat norocul peste el și a câștigat 11 milioane de euro. A demisionat și s-a lansat în afaceri în domeniul turismului, și-a deschis două pensiuni în stațiunea 2 Mai, apoi a mai construit cinci căsuțe de tip duplex, și-a cumpărat o vilă și trei mașini. Din premiul de la Loto, Constandachi și-a ajutat și nepoții, iar acum se bucură în discreție de banii care i-au rămas. Nu face cheltuieli extravagante, ci este cumpătat. Are propria filosofie în privința celor care vor întotdeauna mai mult decât au primit de la viață și spune că o dată ”li se poate rupe creanga de sub picioare”.

În vara anului 2009, viața lui Iulian Constandachi s-a schimbat radical peste noapte după ce a câștigat marele premiu de la Loto 6 din 49, în valoare de 11 milioane de euro. Spre deosebire de câștigătorii din alți ani, el nu s-a sfiit să vorbească despre cum a investit o mare parte din bani și despre cum trăiește de când a devenit

Iulian Constandachi nu și-a ținut banii blocați, ci a vrut să-și asigure o sursă de venit și pentru mai târziu, așa că a intrat în afaceri. Și-a vândut casa din

, și-a deschis două pensiuni în stațiunea 2 Mai, apoi a mai construit cinci căsuțe de tip duplex, și-a cumpărat o vilă și trei mașini.

După ce o perioadă a călătorit în destinații din lumea întreagă, printre care Paris și Chicago, fostul pompier a devenit mai cumpătat în ultimii ani. Spune că nu merge în vacanțe scumpe, pentru că și în România este frumos.

”Credeți că merg în insule scumpe exotice? Nu. Este frumos și în România. Dacă nu ești cumpătat în viață, ești fiul ploii. Cum îți așterni, așa dormi. Ăștia care tot apar vor să se dea mari. Când dau de bani, e lumea lor”, ne-a spus Iulian Constandachi.

Jefuit, în 2020, chiar de un vecin

Din banii pe care i-a câștigat, fostul pompier și-a ajutat și nepoții.

”Mi-am ajutat familia, nepoții, pe toți i-am ajutat. Când ești prea avar și vrei să ai din ce în ce mai mult, o dată ți se rupe creanga de sub picioare”, ne-a mai spus câștigătorul de la Loto, căruia banii nu i-au adus doar liniște, ci și momente mai tensionate, când a fost trădat chiar de cei la care nu se gândea nicio secundă că ar face-o.

Fostul pompier a fost jefuit, în anul 2020, de un vecin pe care îl mai omenea de fiecare dată când îl mai ajuta cu câte ceva la vila din 2 Mai.

Bărbatul știa că

este plecat și, după ce a băut cu alți vecini, s-a dus la vila milionarului, a spart un geam, a pătruns în locuință și i-a furat 5.000 de lei, pe care acesta îi lăsase în casă pentru cumpărarea unor materiale de construcții.

Hoțul s-a ales cu o pedeapsă cu suspendare și a fost obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, fără să fie plătit.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

20 Feb, 12:35

Știri –

20 Feb, 12:23

20 Feb, 12:20

Ultima oră

Actualitate –

20 Feb, 12:03

Social –

20 Feb, 11:52

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/pompierul-milionar-la-loto-reduce-din-cheltuieli-dupa-ce-a-investit-in-turism-daca-nu-esti-cumpatat-in-viata-esti-fiul-ploii-20151763

Ultimă oră

Același autor