15.6 C
Galați
30 aprilie, 2024

Razie de amploare în Galaţi la jucători de barbut. 25 de bărbaţi, amendaţi

Poliţiştii din Galaţi au făcut în noaptea de sâmbătă spre duminică o razie de amploare într-o zonă din oraş unde se juca barbut. 25 de bărbaţi au fost depistaţi şi amendaţi.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi de la Secţiile 1-5 şi de la Biroul Rutier, cu sprijinul luptătorilor SAS şi a jandarmilor, au descins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o locaţie situată pe bulevardul George Coşbuc din oraş, unde se deţineau date cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi organizat şi participat la jocuri de noroc, altele decât cele autorizate potrivit legii.

Au fost depistaţi 25 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani, cărora le-au fost efectuate controale corporale.

În timpul intervenţiei, au fost verificate şi 14 autovehicule care se aflau în apropierea locaţiei, iar în urma acestor activităţi au fost găsite patru cuţite de diferite dimensiuni. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, asupra participanţilor la activităţile ilegale au fost găsite şi ridicate sumele de bani aflate în posesia acestora, în valoare totală de 9000 de euro şi 21.313 de lei.

După identificare, persoanele au fost duse la sediul IPJ Galaţi, pentru verificări suplimentare şi pentru implementarea în bazele de date ale Poliţiei Române.

Totodată, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă faţă de toţi participanţii, valoarea totală a acestora fiind de 37.500 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 18:29

astăzi, 16:29

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/razie-de-amploare-in-galati-la-jucatori-de-barbut-25-de-barbati-amendati-22316319

Ultimă oră

Același autor