20.1 C
Galați
29 aprilie, 2024

UPDATE – Accident cu o ambulanţă navală, pe Braţul Chilia/ Patru persoane implicate, între care un copil/ Asistenta şi conducătorul ambulanţei, răniţi/ În zonă s-au deplasat două elicoptere SMURD/ Precizările Autorităţii Navale Române – FOTO, VIDEO

astăzi, 19:06

O ambulanţă navală a fost implicată, miercuri, într-un accident pe Braţul Chilia, primele informaţii arătând că în aceasta erau patru persoane, între care un copil. În zonă s-au deplasat două elicoptere SMURD. Din primele evaluări, asistenta medicală a suferit fracturi, iar conducătorul ambulanţei are contuzii, copilul şi mama sa nefiind răniţi. Conducderea Autorităţii Navale Române a transmis că accidentul este cercetat de o echipă a Căpităniei Portului Tulcea.

– Conducerea Autorităţii Navale Române a anunţat că accidentul de pe Braţul Chilia s-a produs după ce ambulanţa a intrat în malul drept.

“Accident de navigaţie în această după-amiază pe Braţul Chilia în apropiere de ferma Tatanir. O ambarcaţiune ce apaţine Ambulanţa Delta, ce naviga amonte, a intrat în malul drept. La bordul acesteia se aflau patru persoane, printre care şi un copil. Din primele informaţii doi dintre pasageri au fost răniţi în urma impactului şi au nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ANR.

Evenimentul de navigaţie este cercetat de o echipă a Căpităniei Portului Tulcea

– La locul accidentului au ajuns echipajele de salvare din cadrul ISU Tulcea, ambulanţa Tulcea şi un elicopter SMURD.

În urma evaluărilor medicale, asistenta de pe ambarcaţiunea navală prezintă diferite fracturi, conducătorul ambarcaţiunii prezintă diferite contuzii. Minorul şi mama acestuia, la o primă evaluare, nu prezintă răni”, au afirmat reprezentanţii ISU Tulcea.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– ”În urmă cu puţin timp, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea a venit un apel la numărul unic de urgenţă care semnala că în zona fermei Tatanir, pe Braţul Chilia, o ambarcaţiune navală (ambulanţă privată) a fost implicată într-un accident naval în urma căruia au rezultat patru victime, trei adulţi şi un minor”, au anunţat reprezentanţii ISU Tulcea.

Către locul de producerea evenimentului se deplasează o ambarcaţiune din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Delta” al judeţului Tulcea cu echipaj complet, dar şi două elicoptere SMURD, de la Galaţi şi Constanţa.

De asemenea, vor ajunge şi o ambarcaţiune medicală SAJ şi una privată.

Nu sunt persoane dispărute în apă, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-accident-ambulanta-navala-bratul-chilia-patru-persoane-implicate-intre-copil-asistenta-conducatorul-ambulantei-raniti-zona-s-au-deplasat-doua-elicoptere-smurd-precizarile-autoritatii-navale-1922400610002024041921554504

Ultimă oră

Același autor