13.9 C
Galați
30 aprilie, 2024

CÂŞTIGĂTOR Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, tânăra din Galaţi care i-ar putea aduce trofeul lui Tudor Chirilă

Alexandra Căpitănescu, o tânără de 19 ani din Galați, a făcut senzație în semifinala de la „Vocea României”, așa că publicul a votat-o și a ajuns în finală.

15 dec. 2023, 16:25

Alexadra Căpitănescu, tânăra de 19 ani din Galați care a ajuns în finala Vocea României

Alexandra Căpitănescu a reușit să cucerească pe toată lumea cu vocea ei superbă: „Este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, i-a spus Tudor Chirilă. Alexandra a cântat în semifinalele de la Vocea României o versiune spectaculoasă a piesei „Like a prayer”.

„De fiecare dată când mă uit la tine, mă gândesc la filmele lui Fellini. Ești un circar în sensul extraordinar. Ce ai făcut în seara asta pe piesa asta este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”, i-a transmis atunci Tudor Chirilă.

„Alexandra este chintesența lui Tudor ca antrenor. Ești foarte tare, Alexandra! Văd în tine o grămadă de concurenţi care au mai păşit pe aici, la Vocea României, dar tu parcă eşti un buchet cu multe-multe flori colorate! Mi-ar plăcea foarte mult să primesc aşa un buchet. Ești foarte tare, Alexandra! Felicitări!”, a spus Irina Rimes.

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical. Întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, dar are și o pasiune pentru muzică, fiind încă de la o vârstă fragedă fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

În copilărie, cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. O vedea ca pe o mamă, ia moartea ei, în urmă cu 4 ani, a sfâșiat-o de deurere.

Alexandra a fost îndemnată să-și urmeze visul de a cânta și, la vârsta de 10 ani, a fost dusă la lecții de canto. Primele teste prin care a trecut au fost câteva festivaluri de muzică din țară și din Republica Moldova, dar cea mai mare scenă pe care a urcat vreodată a fost cea de la Românii au talent.

„Rock-ul mă face să trăiesc” , a spus Alexandra, deși nu e prea hotărâtă ce va face după liceu. „Aș vrea să merg fie pe Conservator, fie pe Chirurgie” , a dezvăluit adolescenta, la acea vreme.

Sursa: https://www.romaniatv.net/castigator-vocea-romaniei-2023-alexandra-capitanescu-tanara-din-galati-care-i-ar-putea-aduce-trofeul-lui-tudor-chirila_7963401.html

Ultimă oră

Același autor