19.2 C
Galați
27 aprilie, 2024

Caz șocant la Galați: patru elevi de liceu s-au filmat făcând sex cu o colegă și au răspândit clipul în școli și pe rețele sociale

Caz extrem de grav petrecut în două dintre cele mai bune licee din Galați: patru elevi de 16 ani s-au filmat în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu una dintre colegele lor şi au distribuit apoi clipurile în şcoli şi pe reţelele sociale. Băieţii au fost ridicaţi de DIICOT chiar în timpul orelor.

ATENȚIE, informații cu puternic impact emoțional:

Elevii au fost luați de polițiști direct de la ore și duşi la audieri. Doi dintre ei învață la Colegiul Pedagogic.

„Sesizarea s-a făcut din oficiu a organelor de anchetă, noi am solicitat ajutorul Poliției pentru a clarifica niște aspecte care ne-au fost aduse la cunoștință de profesorii noștri. Este vorba despre un comportament pe care l-au adoptat într-o anumitî situație, din naivitate, din lipsă de informații, din tentații ale vârstei”, a declarat pentru Digi24 directoarea unuia din cele două licee.

Alți doi elevi implicați în acest caz învață la un alt liceu din Galați.

Victima, fata implicată în scandal, este elevă tot la Colegiul Național Costache Negri din Galați și este colegă cu doi dintre băieții audiați de procurorii DIICOT.

„Au fost invitați la DIICOT sau la Poliție și s-au dus acolo. Eu nu știu care e motivul pentru care au fost luați. La noi avem numai elevi buni, ca să fiu sincer”, a spus directorul celui de-al doilea liceu.

Inspectoratul Școlar Județean Galați nu a făcut încă verificări în acest caz.

Adrian Silvestru, purtător de cuvând IȘJ Galați: „Au fost invitați de la școală pentru a da aceste declarații. Inspectoratul Școlar nu poate să facă niciun fel de anchetă”.

DIICOT a confiscat telefoanele celor 4 elevi, iar procurorii de la Crimă Organizată așteaptă avizul judecătorului pentru percheziția informatică.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/caz-socant-la-galati-patru-elevi-de-liceu-s-au-filmat-facand-sex-cu-o-colega-si-au-raspandit-clipul-in-scoli-si-pe-retele-sociale-2731857

Ultimă oră

Același autor