11.6 C
Galați
29 aprilie, 2024

Prințul Harry va participa la încoronare fără Meghan

o oră în urmă

Prințul Harry va veni la încoronarea Regelui, dar Meghan, ducesa de Sussex, nu va participa, a anunțat Palatul Buckingham.

Au existat speculații cu privire la faptul dacă cei doi se va deplasa la încoronare, dar acum s-a aflat că prințul Harry va participa singur, notează BBC.

Prințul Harry se va alătura celor peste 2.000 de invitați la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Va fi prima dată alături de familia regală de când și-a publicat cartea de memorii bombă, „Spare”.

Cartea prințului Harry a dezvăluit în mod viu profunzimea dezacordurilor cu alți membri ai Familiei Regale și de atunci a vorbit despre faptul că se simte „diferit” de restul familiei sale.

Decizia lui Meghan de a refuza invitația este văzută ca parte a acestor tensiuni familiale continue și nerezolvate.

Cartea Prințului Harry și un serial anterior de pe Netflix au evidențiat îngrijorările legate de o acoperire mediatică negativă, în special față de Meghan, iar el a avertizat asupra lipsei de sprijin din partea familiei sale.

Urmărește România Liberă pe

2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.

S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., având sediul în Bd. Ion Mihalache 15-17, et. 10-15, Sect. 1, București, telefon, +4 021 303 2500, fax. +4 021 303…

Firmele românești din industria de apărare ar urma să dețină un rol mai important în cadrul industriei de apărare a UE, iar la București…

Dolarul a scăzut puternic miercuri, după ce datele au arătat că prețurile de consum din SUA au crescut mai puțin decât se așteptau în…

Sursa: https://romanialibera.ro/la-zi/printul-harry-va-participa-la-incoronare-fara-meghan/

Ultimă oră

Același autor