13.9 C
Galați
30 aprilie, 2024

Un francez, principalul suspect în cazul uciderii Doinei, a fost arestat. Tânăra doctoriță din Galați a fost găsită înjunghiată în apartamentul pe care îl închiriase în Franța

Principalul suspect în cazul Doinei, tânăra doctoriță din România ucisă în Franța, a fost arestat. Doina se pregătea pentru examenul de rezidențiat, dar a fost ucisă în apartamentul pe care îl închiriase în Amiens.

07 dec. 2023, 11:40

Principalul suspect în cazul Doinei Jurcă, tânăra doctoriță în vârstă de 31 de ani, ucisă în Amiens, Franța, a fost arestat și încarcerat. Doina se pregătea pentru examenul de rezidențiat. Se crede că această crimă are legătură cu o tentativă de jaf, potrivit Courrier-Picard.fr, citat de

Tânăra doctoriță de 31 de ani din Galați,

, se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul și pentru îndeplini visul de a deveni medic cardiolog. Cu toate acestea, destinul său s-a schimbat dramatic atunci când a fost descoperită moartă, într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb.

Conform publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, a confirmat că Doina Jurcă și-a pierdut viața în urma unor răni provocate prin înjunghiere. Tânăra, originară din raionul Cahul, Republica Moldova, și stabilită de mulți ani în România, absolvise Facultatea de Medicină la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Tânăra era logodită cu administratorul unei firme din Galați, iar cei doi urmau să facă nuntă anul viitor.

Logodnicul Doinei, Cosmin Ungureanu, a declarat că principalul motiv al crimei pare a fi tâlhăria, iar poliția a recuperat bijuteriile victimei de la presupusul criminal: un lanț și inelul de logodnă.

„Nu doresc nimănui să simtă așa ceva. Nu pot să cred, nu pot să cred”, a declarat Cosmin Ungureanu, logodnicul Doinei. Acesta a dezvăluit că Doina își dorea să facă rezidențiatul în Franța, iar trupul ei neînsuflețit va fi repatriat în țară.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-francez-principalul-suspect-in-cazul-uciderii-doinei-a-fost-arestat-tanara-doctorita-din-galati-a-fost-gasita-injunghiata-in-apartamentul-pe-care-il-inchiriase-in-amiens_7945536.html

Ultimă oră

Același autor